news

Hjem / Blog / Hvilken slags stof er højtemperaturbestandig? Hvilken slags højtemperaturbestandig vandtæt tape er der?
Forfatter: FTM Dato: Mar 24, 2024

Hvilken slags stof er højtemperaturbestandig? Hvilken slags højtemperaturbestandig vandtæt tape er der?

Højtemperatur lakeret klæde og svejset klæde er relativt højtemperaturbestandigt. De bruger importeret glasfiber af høj kvalitet som vævet materiale. De er vævet ind i almindelig vævning, twill, satin eller andre vævningsmetoder til et glasfiberstof af høj kvalitet. De er derefter fuldimprægneret og belagt med procesteknologi. Belagt med højkvalitets teflonharpiks producerer vi forskellige ultrabrede højtemperaturbestandige lakerede tøj.

1. Vejrbestandighed: Den kan bruges i lang tid i et bredt temperaturområde på -60°C-300°C. For PTFE fluorharpiks-belagt højtemperaturklud, hvis den placeres kontinuerligt i 200 dage ved en høj temperatur på 300°C til ældningstestning, vil styrken ikke kun blive reduceret, men vægten vil ikke blive reduceret. Tværtimod vil den ikke ældes eller revne ved den ultralave temperatur på -180°C og kan bevare sin oprindelige blødhed. Den kan arbejde ved ultrahøje temperaturer på 360°C i 120 timer uden at ældes eller revne og har en god blødhed.

2. Ikke-klæbende: Alle klæbende stoffer såsom pastaer, klæbrige harpikser og organiske belægninger kan let fjernes fra overfladen af ​​PTFE-fluorharpiksbelagt højtemperaturklud.

3. Mekaniske egenskaber: Overfladen af ​​den PTFE-fluorharpiksbelagte højtemperaturklud vil som udgangspunkt ikke deformeres eller miste spoler efter at have haft en trykbelastning på 200 kg/cm2.

4. Elektrisk isolering: PTFE-fluorharpiksbelagt højtemperaturdug har elektrisk isolering med en dielektrisk konstant på 2,6 og en dielektrisk tabstangent på mindre end 0,0025.

5. Modstandsdygtighed over for kemikalier: Det er modstandsdygtigt over for korrosion af alle stoffer. PTFE fluorharpiks-belagt højtemperaturklud vil ikke ældes eller deformeres under stærke syre- og alkaliforhold.

Dele:
Produkter
Hotte produkter
Se mere